Bygg fremtiden basert på et LLENTAB rammeverk

En LLENTAB hall er en stålkonstruksjon som typisk er kledd med sandwichpaneler av stål. Men i teorien kan den se ut som du vil. Den kan også brukes til nesten alt.

Et rammeverk av formede stålplateprofiler er trikset. Disse er laget 100 % etter mål i vårt anlegg, beregnet for å ta belastningen for ønsket rom og spennvidde, og skrus raskt sammen på byggeplassen som en gigantisk Meccano. Prosessen fra det første designet til en værbestandig hall er blant de raskeste i byggebransjen. Og tid er penger.

LLENTAB framework at project CZ0744 - AVEC
LLENTAB Oscar

Bygget for en levetid. Og utover.

I tillegg til en rask prosess, er vårt løfte til våre kunder en hall som vil stå langt utover normal levetid, med en bevart verdi og et design som kan absorbere nye teknikker, radikale forandringer og utvidelse/integrering av nye rom og funksjonalitet.

Vi vet av erfaring at et bygg utvikler seg over tid, og vi ser daglig hvordan investeringen i et nytt anlegg løfter virksomheten og fører til nye investeringer raskere enn antatt.

Muligheten for å modifisere en bygning gjennom hele livssyklusen er en praksis som ikke bare gagner oss, men fremfor alt deg og din bedrift.

Når du på slutten av karrieren, kanskje pensjonerer deg eller selger virksomheten din, vil en LLENTAB hall fortsatt være i god stand og av høy verdi for kommende eier. Og i en veldig fjern fremtid kan den demonteres og settes sammen andre steder i landet, eller den kan resirkuleres.

Uansett vil en LLENTAB stålramme ha høy verdi og god bruk i sitt neste liv også.