Handelsbygg i stål for Levikness

Sterkt og stabilt selskap med pålitelige tjenester

Vi leverer mer enn bare et stålbygg

Butikklokale i stålbygg for Smøla Butikk

Mer enn 1.000 ferdige handelsbygninger

Mer enn 1.500.000 m2 ferdige handelsområder

Butikkbygg i stål for Bunnpris Gravdal   SJEKK VÅRE HANDELSREFERANSER

Sterkt og stabilt selskap med pålitelige tjenester

Detaljhandel og kjøpesentre

Effektive og representative butikker og kjøpesentre er enkelt å bygge med LLENTAB-systemet.

LLENTAB-systemet er klargjort til å se ut og fungere i henhold til kundens salgsbehov. I de fleste tilfeller er det 1-etasjekonstruksjoner for et bredt spekter av formål, fra salg av elektroniske enheter, møbler, kjøretøy og ulike typer maskiner.

Ved utforming av handelsbygg, bilutstillingslokaler eller servicefasiliteter, har vi et stort utvalg av verktøy som kan gjøre konstruksjonen din estetisk, moderne og unik – i tråd med dine individuelle forventninger. Vi har ikke bare forskjellige fasadetyper og et bredt utvalg av tilgjengelige veggfarger, men også et stort utvalg av tilbehør som vinduer, porter, dører og arkitektonisk tilbehør. LLENTAB-systemet for prefabrikerte stålbygninger muliggjør de flislagte overflatene i bilutstillingslokaler, såvel som et stort utvalg av handlesentre. Det er også mange kombinasjoner av butikker og lagerbygninger. Du kan søke i hundrevis av referanser for å finne flere nær deg, eller få inspirasjon fra andre prosjekter.

Leverte bygninger relatert til detaljhandel

  • Matbutikker, møbelbutikker

  • Fleretasjers kjøpesentre

  • Bilutstillingslokaler, biltjenester, motorsykkelbutikker

  • Salg av byggematerialer

Bygninger for andre næringer
1500000+
m2 detaljhandel bygninger
50
års erfaring
1000+
ferdiggjorte handelsbygg
92
egne designere

Hvorfor bør du velge LLENTAB som leverandør av butikk eller kjøpesenter?

LLENTAB er et av få selskaper på markedet som kontrollerer hele tilvirkningsprosessen av stålbygg, fra første skisse basert på kundens idé til produksjon og ferdigstillelse av bygget, vi kan garantere kvalitet i hele prosessen.

Røttene til LLENTABs stålbyggesystem finnes i Kungshamn, en by i Bohuslän-regionen på Sveriges vestkyst. Det lokale klimaet har formet LLENTAB helt siden begynnelsen i 1972. Solen skinner sterkt og ofte her, men når været snur er forandringen dramatisk. Det regner ikke bare trollkjerringer – regnet pisker deg fra alle sider. Sett saltvann til i blandingen, og det blir tydelig at lokalt klima har skapt en utfordring som LLENTAB bare måtte møte.

Systemet har alltid lagt vekt på fleksibilitet og rimelig pris, og derfor er det en levedyktig løsning for små og mellomstore bedrifter. Beviset for systemets popularitet ligger i antallet ferdige haller, som nå overstiger 10.000 i Europa.

For eksempel kan en hall med et uisolert skall forsynes med isolasjon på et senere tidspunkt, forstørret med tilleggsmoduler eller fordelt etter behov. Sist men ikke minst, LLENTABs stålbyggesystem gjør det mulig å demontere og reise en hall igjen på et annet sted.

Eksempler inkluderer: potensielle korrosive egenskaper forbundet med gårdsdrift, farer forårsaket av dårlig vær som snø- eller vindbelastning, energieffektivitet på stedet etc.

Mer enn 400 ansatte, tilstedeværelse i syv europeiske markeder, utviklet område på over 12.000.000 m2 i Europa.

Samlingen av stål for gjenvinning er perfekt organisert, og en stor andel av stålproduksjonen kommer fra skrapstål, og reduserer dermed miljøbelastningen.

LLENTAB har etablert partnerskap med ledende selskaper innen finans, forsikring, serviceavtaler mv. Formålet med partnerskapene er å gi kunden et bedre utgangspunkt i prosjektets forberedelses- og gjennomføringsfaser. Fordelene ligger i penge- og tidsbesparelser, redusert papirarbeid og andre fordeler, avhengig av partnerens muligheter.

Benefits of LLENTAB steel buildings

Introducing LLENTAB steel buildings

Hvorfor er LLENTAB-kunder fornøyde, og hvorfor kommer de stadig tilbake til oss med sine byggebehov?

Vi er i stand til å kombinere krav til kvalitet, tidsfrister og priser. Vi lytter nøye til kundenes behov, gjennom hele den standardiserte 10-trinns prosessen for å virkeliggjøre handelsbyggene deres, det vil si fra første møte til endelige overlevering av ferdig bygning. Videre er ikke overleveringen av bygningen slutten på samarbeidet. Alle prosjekter holdes i vår database for alltid. Dermed kan vi reagere raskt når kundene senere ønsker å isolere bygningen eller bygge en forlengelse. Med mer enn 10.000 fullførte prosjekter, vet vi at flere behov sikkert vil melde seg.

Målet vårt er ikke bare å bygge gode, langsiktige kundeforhold, men også miljøvennlig produksjon og praksis. I tillegg til en personlig tilnærming er grunnlaget for suksessen vår et gjennomtenkt, effektivt og fleksibelt byggesystem. Er du interessert i detaljer, vennligst se teknisk informasjon og våre konstruksjons- og monteringsvideoer. Vi designer en effektiv byggekonstruksjon for lageranlegg og anbefaler vegg- og takbekledning. Vi er i stand til å oppfylle alle kundens krav til lagerbygg. Sjekk tilbakemeldingene fra våre fornøyde kunder!

Ett system – mange forskjellige bygninger for detaljhandel

Vi kan tilby noe ekstra til alle våre kunder.

Uansett om du er byggherre eller entreprenør har vi mer enn bare et stålbygg å tilby.
Byggherre
Entreprenører