Effektive og representative butikker og kjøpesentre er enkelt å bygge med LLENTAB-systemet.

LLENTAB-systemet er klargjort til å se ut og fungere i henhold til kundens salgsbehov. I de fleste tilfeller er det 1-etasjekonstruksjoner for et bredt spekter av formål, fra salg av elektroniske enheter, møbler, kjøretøy og ulike typer maskiner.

Ved utforming av handelsbygg, bilutstillingslokaler eller servicefasiliteter, har vi et stort utvalg av verktøy som kan gjøre konstruksjonen din estetisk, moderne og unik – i tråd med dine individuelle forventninger. Vi har ikke bare forskjellige fasadetyper og et bredt utvalg av tilgjengelige veggfarger, men også et stort utvalg av tilbehør som vinduer, porter, dører og arkitektonisk tilbehør. LLENTAB-systemet for prefabrikerte stålbygninger muliggjør de flislagte overflatene i bilutstillingslokaler, såvel som et stort utvalg av handlesentre. Det er også mange kombinasjoner av butikker og lagerbygninger. Du kan søke i hundrevis av referanser for å finne flere nær deg, eller få inspirasjon fra andre prosjekter.

Leverte bygninger relatert til detaljhandel

  • Matbutikker, møbelbutikker

  • Fleretasjers kjøpesentre

  • Bilutstillingslokaler, biltjenester, motorsykkelbutikker

  • Salg av byggematerialer

1500000+
m2 detaljhandel bygninger
50
års erfaring
1000+
ferdiggjorte handelsbygg
92
egne designere

Hvorfor bør du velge LLENTAB som leverandør av butikk eller kjøpesenter?

LLENTAB er et av få selskaper på markedet som kontrollerer hele tilvirkningsprosessen av stålbygg, fra første skisse basert på kundens idé til produksjon og ferdigstillelse av bygget, vi kan garantere kvalitet i hele prosessen.

Røttene til LLENTABs stålbyggesystem finnes i Kungshamn, en by i Bohuslän-regionen på Sveriges vestkyst. Det lokale klimaet har formet LLENTAB helt siden begynnelsen i 1972. Solen skinner sterkt og ofte her, men når været snur er forandringen dramatisk. Det regner ikke bare trollkjerringer – regnet pisker deg fra alle sider. Sett saltvann til i blandingen, og det blir tydelig at lokalt klima har skapt en utfordring som LLENTAB bare måtte møte.

Systemet har alltid lagt vekt på fleksibilitet og rimelig pris, og derfor er det en levedyktig løsning for små og mellomstore bedrifter. Beviset for systemets popularitet ligger i antallet ferdige haller, som nå overstiger 10.000 i Europa.

For eksempel kan en hall med et uisolert skall forsynes med isolasjon på et senere tidspunkt, forstørret med tilleggsmoduler eller fordelt etter behov. Sist men ikke minst, LLENTABs stålbyggesystem gjør det mulig å demontere og reise en hall igjen på et annet sted.

Eksempler inkluderer: potensielle korrosive egenskaper forbundet med gårdsdrift, farer forårsaket av dårlig vær som snø- eller vindbelastning, energieffektivitet på stedet etc.

Mer enn 400 ansatte, tilstedeværelse i syv europeiske markeder, utviklet område på over 12.000.000 m2 i Europa.

Samlingen av stål for gjenvinning er perfekt organisert, og en stor andel av stålproduksjonen kommer fra skrapstål, og reduserer dermed miljøbelastningen.

LLENTAB har etablert partnerskap med ledende selskaper innen finans, forsikring, serviceavtaler mv. Formålet med partnerskapen