Oppdrettsnæringen er i konstant utvikling.
LLENTAB ønsker å være en samarbeidspartner i utbyggingsprosjekter av landbruksbygg.

Sammen med oppdrettsselskapene og deres underleverandører finner vi løsninger og produkter innen vårt segment som tilfredsstiller våre kunders krav og forventninger.

Fortell hva du vil bygge, vi virkeliggjør det med stål.

Bedre plass – arkitektonisk tilpasning

Bærende stålkonstruksjoner, kombinert med vegger av sandwichpaneler – der hvor en arkitekt ser design ser vi produksjonsplass.

  • LLENTAB finner løsninger som bidrar til å redusere byggetid og kostnader i ditt prosjekt.
  • Høye krav til materialkvalitet og montering sikrer at hallen tåler høye snølaster, sterk vind og korrosive miljøer.

Fleksibilitet i utformingen av bygget sikrer god arkitektonisk tilpasning til terreng og omkringliggende bygninger.

LLENTAB har kompetanse til å vurdere og utvikle ditt prosjekt og kunnskap om produkter som oppfyller våre kunders standarder.

LLENTAB bygninger i landbruket

  • Fjøs for storfe

  • Industrielle grisehus

  • Hus for fjørfe

  • Kornmagasiner

  • Garasjer for landbruksmaskiner

  • Lagerhus, leskur

  • Staller

350000+
m2 landbruksbygninger
50
års erfaring
300+
ferdige landbruksbygninger
92
egne designere

Hvorfor skal du velge LLENTAB som byggherre av landbruksbygg?

LLENTAB er et av få selskaper på markedet som kontrollerer hele tilvirkningsprosessen av stålbygg, fra første skisse basert på kundens idé til produksjon og ferdigstillelse av bygget, vi kan garantere kvalitet i hele prosessen.

Røttene til LLENTABs stålbyggesystem finnes i Kungshamn, en by i Bohuslän-regionen på Sveriges vestkyst. Det lokale klimaet har formet LLENTAB helt siden begynnelsen i 1972. Solen skinner sterkt og ofte her, men når været snur er forandringen dramatisk. Det regner ikke bare trollkjerringer – regnet pisker deg fra alle sider. Sett saltvann til i blandingen, og det blir tydelig at lokalt klima har skapt en utfordring som LLENTAB bare måtte møte.

Systemet har alltid lagt vekt på fleksibilitet og rimelig pris, og derfor er det en levedyktig løsning for små og mellomstore bedrifter. Beviset for systemets popularitet ligger i antallet ferdige haller, som nå overstiger 10.000 i Europa.

For eksempel kan en hall med et uisolert skall forsynes med isolasjon på et senere tidspunkt, forstørret med tilleggsmoduler eller fordelt etter behov. Sist men ikke minst, LLENTABs stålbyggesystem gjør det mulig å demontere og reise en hall igjen på et annet sted.

Eksempler inkluderer: potensielle korrosive egenskaper forbundet med gårdsdrift, farer forårsaket av dårlig vær som snø- eller vindbelastning, energieffektivitet på stedet etc.

Mer enn 400 ansatte, tilstedeværelse i syv europeiske markeder, utviklet område på over 12.000.000 m2 i Europa.

Samlingen av stål for gjenvinning er perfekt organisert, og en stor andel av stålproduksjonen kommer fra skrapstål, og reduserer dermed miljøbelastningen.

LLENTAB har etablert partnerskap med ledende selskaper innen finans, forsikring, serviceavtaler mv. Formålet med partnerskapene er å gi kunden et bedre utgangspunkt i prosjektets forberedelses- og gjennomføringsfaser. Fordelene ligger i penge- og tidsbesparelser, redusert papirarbeid og andre fordeler, avhengig av partnerens muligheter.

Fordeler med LLENTAB stålbygg

Introducing LLENTAB steel buildings

Hvorfor kommer oppdrettsnæringen stadig tilbake til oss med sine byggebehov?

Vi er i stand til å kombinere krav til kvalitet, tidsfrister og priser. Vi lytter nøye til kundenes behov, gjennom hele den standardiserte 10-trinns prosessen, for å virkeliggjøre landbruksbyggene deres, det vil si fra første møte til endelige overlevering av ferdig bygning. Videre er ikke overleveringen av bygningen slutten på samarbeidet. Alle prosjekter holdes i vår database for alltid. Dermed kan vi reagere raskt når kundene senere ønsker å isolere bygningen eller bygge en forlengelse. Med mer enn 10.000 fullførte prosjekter, vet vi at flere behov sikkert vil melde seg.

Målet vårt er ikke bare å bygge gode, langsiktige kundeforhold, men også miljøvennlig produksjon og praksis. I tillegg til en personlig tilnærming er grunnlaget for suksessen vår et gjennomtenkt, effektivt og fleksibelt byggesystem. Er du interessert i detaljer, vennligst se teknisk informasjon og våre konstruksjons- og monteringsvideoer. Vi designer en effektiv byggekonstruksjon for lageranlegg og anbefaler vegg- og takbekledning. Vi er i stand til å oppfylle alle kundens krav til lagerbygg. Sjekk tilbakemeldingene fra våre fornøyde kunder!

Tilbakemelding fra kunder på levering fra LLENTAB landbruk

«Den ferdige bygningen møtte våre forventninger fullt ut. Hele samarbeidet, fra design til produksjon og selve monteringen, gikk fullstendig knirkefritt, med utgangspunkt i skriftlige og muntlige vilkår som ble avtalt på forhånd med LLENTABs salgsrepresentant. Vi kommer tilbake til LLENTAB med vårt neste planlagte prosjekt.»

Milan Novotný, eier, Landbruksbygg CZ0712
The construction of a fertiliser storage facility in Hostouň

Ett system – mange forskjellige bygninger for landbruk

Vi kan tilby noe ekstra til alle våre kunder.

Uansett om du er byggherre eller entreprenør har vi mer enn bare et stålbygg å tilby.
Byggherre
Entreprenører