Logistikk- og lagerbygninger er et av hovedområdene for LLENTAB-systemet.

Logistikk- og lagerbygninger utgjør hoveddelen av referansene våre. Siden vi allerede har levert mer enn 3.500 prosjekter i Europa kan du søke gjennom tusenvis av lagerreferanser, finne flere nær deg eller bli inspirert av andre eksisterende prosjekter.

Konstruksjonsløsningene vi foreslår gjør at vi kan skape optimale lagerrom for forskjellige typer varer. Derfor bygger vi uisolerte oppbevaringsrom for noen produkter og, på den annen side, fullt isolerte lagerbygg for elektronikk eller kjølelager for mat- og legemiddelindustrien. Våre moderne produksjonslinjer for stålprofiler gir nesten ubegrensede muligheter for å skape varehus. Fleksibiliteten ved å bygge lagerbygninger med vårt system gjør det mulig å bygge både små varehus, med et areal på rundt 500 m2 og med en høyde på lagerområdet fra ca 6 meter, og industrielle varehus med større areal og høyde.

Eksempler på bruk av lagerbygninger

  • lagerbygg for alle slags forbruksvarer

  • baldakiner

  • isolerte og ikke-isolerte fraktsentre

  • kjølelagre

  • lagerbygg for lege- og næringsmiddelindustri

  • lagerbygg med høyeste nivå av brannsikkerhet

5000000+
m2 lagerbygg
50
års erfaring
4000+
ferdiglagde lagerbygg
92
interne designere

Hvorfor bør du velge LLENTAB som leverandør av logistikk-, lager- eller andre bygg?

LLENTAB er et av få selskaper på markedet som kontrollerer hele tilvirkningsprosessen av stålbygg, fra første skisse basert på kundens idé til produksjon og ferdigstillelse av bygget, vi kan garantere kvalitet i hele prosessen.

Røttene til LLENTABs stålbyggesystem finnes i Kungshamn, en by i Bohuslän-regionen på Sveriges vestkyst. Det lokale klimaet har formet LLENTAB helt siden begynnelsen i 1972. Solen skinner sterkt og ofte her, men når været snur er forandringen dramatisk. Det regner ikke bare trollkjerringer – regnet pisker deg fra alle sider. Sett saltvann til i blandingen, og det blir tydelig at lokalt klima har skapt en utfordring som LLENTAB bare måtte møte.

Systemet har alltid lagt vekt på fleksibilitet og rimelig pris, og derfor er det en levedyktig løsning for små og mellomstore bedrifter. Beviset for systemets popularitet ligger i antallet ferdige haller, som nå overstiger 10.000 i Europa.

For eksempel kan en hall med et uisolert skall forsynes med isolasjon på et senere tidspunkt, forstørret med tilleggsmoduler eller fordelt etter behov. Sist men ikke minst, LLENTABs stålbyggesystem gjør det mulig å demontere og reise en hall igjen på et annet sted.

Eksempler inkluderer: potensielle korrosive egenskaper forbundet med gårdsdrift, farer forårsaket av dårlig vær som snø- eller vindbelastning, energieffektivitet på stedet etc.

Mer enn 400 ansatte, tilstedeværelse i syv europeiske markeder, utviklet område på over 12.000.000 m2 i Europa.