Logistikk- og lagerbygninger er et av hovedområdene for LLENTAB-systemet.

Logistikk- og lagerbygninger utgjør hoveddelen av referansene våre. Siden vi allerede har levert mer enn 3.500 prosjekter i Europa kan du søke gjennom tusenvis av lagerreferanser, finne flere nær deg eller bli inspirert av andre eksisterende prosjekter.

Konstruksjonsløsningene vi foreslår gjør at vi kan skape optimale lagerrom for forskjellige typer varer. Derfor bygger vi uisolerte oppbevaringsrom for noen produkter og, på den annen side, fullt isolerte lagerbygg for elektronikk eller kjølelager for mat- og legemiddelindustrien. Våre moderne produksjonslinjer for stålprofiler gir nesten ubegrensede muligheter for å skape varehus. Fleksibiliteten ved å bygge lagerbygninger med vårt system gjør det mulig å bygge både små varehus, med et areal på rundt 500 m2 og med en høyde på lagerområdet fra ca 6 meter, og industrielle varehus med større areal og høyde.

Eksempler på bruk av lagerbygninger

  • lagerbygg for alle slags forbruksvarer

  • baldakiner

  • isolerte og ikke-isolerte fraktsentre

  • kjølelagre

  • lagerbygg for lege- og næringsmiddelindustri

  • lagerbygg med høyeste nivå av brannsikkerhet

5000000+
m2 lagerbygg
50
års erfaring
4000+
ferdiglagde lagerbygg
92
interne designere

Hvorfor bør du velge LLENTAB som leverandør av logistikk-, lager- eller andre bygg?

LLENTAB er et av få selskaper på markedet som kontrollerer hele tilvirkningsprosessen av stålbygg, fra første skisse basert på kundens idé til produksjon og ferdigstillelse av bygget, vi kan garantere kvalitet i hele prosessen.

Røttene til LLENTABs stålbyggesystem finnes i Kungshamn, en by i Bohuslän-regionen på Sveriges vestkyst. Det lokale klimaet har formet LLENTAB helt siden begynnelsen i 1972. Solen skinner sterkt og ofte her, men når været snur er forandringen dramatisk. Det regner ikke bare trollkjerringer – regnet pisker deg fra alle sider. Sett saltvann til i blandingen, og det blir tydelig at lokalt klima har skapt en utfordring som LLENTAB bare måtte møte.

Systemet har alltid lagt vekt på fleksibilitet og rimelig pris, og derfor er det en levedyktig løsning for små og mellomstore bedrifter. Beviset for systemets popularitet ligger i antallet ferdige haller, som nå overstiger 10.000 i Europa.

For eksempel kan en hall med et uisolert skall forsynes med isolasjon på et senere tidspunkt, forstørret med tilleggsmoduler eller fordelt etter behov. Sist men ikke minst, LLENTABs stålbyggesystem gjør det mulig å demontere og reise en hall igjen på et annet sted.

Eksempler inkluderer: potensielle korrosive egenskaper forbundet med gårdsdrift, farer forårsaket av dårlig vær som snø- eller vindbelastning, energieffektivitet på stedet etc.

Mer enn 400 ansatte, tilstedeværelse i syv europeiske markeder, utviklet område på over 12.000.000 m2 i Europa.

Samlingen av stål for gjenvinning er perfekt organisert, og en stor andel av stålproduksjonen kommer fra skrapstål, og reduserer dermed miljøbelastningen.

LLENTAB har etablert partnerskap med ledende selskaper innen finans, forsikring, serviceavtaler mv. Formålet med partnerskapene er å gi kunden et bedre utgangspunkt i prosjektets forberedelses- og gjennomføringsfaser. Fordelene ligger i penge- og tidsbesparelser, redusert papirarbeid og andre fordeler, avhengig av partnerens muligheter.

Fordeler med LLENTAB stålbygg

Introducing LLENTAB steel buildings

Hvorfor er LLENTAB-kunder fornøyde, og hvorfor kommer de stadig tilbake til oss med sine byggebehov?

Vi er i stand til å kombinere krav til kvalitet, tidsfrister og priser. Vi lytter nøye til kundenes behov, gjennom hele den standardiserte 10-trinns prosessen for å virkeliggjøre handelsbyggene deres, det vil si fra første møte til endelige overlevering av ferdig bygning. Videre er ikke overleveringen av bygningen slutten på samarbeidet. Alle prosjekter holdes i vår database for alltid. Dermed kan vi reagere raskt når kundene senere ønsker å isolere bygningen eller bygge en forlengelse. Med mer enn 10.000 fullførte prosjekter, vet vi at flere behov sikkert vil melde seg.

Målet vårt er ikke bare å bygge gode, langsiktige kundeforhold, men også miljøvennlig produksjon og praksis. I tillegg til en personlig tilnærming er grunnlaget for suksessen vår et gjennomtenkt, effektivt og fleksibelt byggesystem. Er du interessert i detaljer, vennligst se teknisk informasjon og våre konstruksjons- og monteringsvideoer. Vi designer en effektiv byggekonstruksjon for lageranlegg og anbefaler vegg- og takbekledning. Vi er i stand til å oppfylle alle kundens krav til lagerbygg. Sjekk tilbakemeldingene fra våre fornøyde kunder!

Monteringsvideo for lagerbygg og relaterte tilbakemeldinger fra kunder

The course of the construction of warehouse hall CZ0757

«Fra begynnelsen av designet, gjennom produksjon til sluttmontering, overgikk prosjektet bokstavelig talt alle våre forventninger.

En hyggelig overraskelse for oss var det faktum at montørene var i stand til og villige til å arbeide selv ved temperaturer godt under frysepunktet. Framfor alt, takket være deres tilnærming, ble sluttfristen ikke utsatt, noe som var svært viktig for oss, pga. øvrige forpliktelser.»

Josef Vondráček, Lagerhus CZ0757

Møt teamet –  Vi har et solid team som er spesialisert i Logistikk-og lagerbygg. Teamet består av våre egne prosjektutviklere, designere, konstruktører og prosjektledere.

Elin Hagen Johnsen, Marked –og prosjektstøtte

Elin Hagen Johnsen ble ansatt i LLENTAB august 2020 på bakgrunn av sin sivilingeniørutdannelse ved NTNU. Hun jobber hovedsakelig med salg/prosjektutvikling innen produksjonsbygg, lager -og logistikkbygg og handelsbygg, samtidig som hun har ansvaret for markedsføringen av LLENTAB AS.

Jostein Rødland, Prosjektleder LLENTAB
Jostein Rødland begynte i LLENTAB som prosjektstøtte november 2021 før han i 2022 ble prosjektleder. Han har ledererfaring fra tidligere, en bachelor i Fornybar energi og master i Climate change management fra Universitetet på Vestlandet. Jostein jobber i dag med flere spennende prosjekter innen produksjonsbygg og idrettshaller.
Jan Magne Finkenhoff Bye
Med over 37 år innenfor bygg- og anlegg, har Jan Magne Finkenhoff Bye utviklet stor kompetanse i bransjen. Han har mesterbrev innen membran og taktekkerfaget, med økt kompetanse på fukt i konstruksjoner. Ytterligere kompetanse innen ledelse, bygningsfysikk, prosjektutvikling og prosjektering-koordinering. Februar 2017 begynte han som prosjektutvikler i LLENTAB, og har siden den gang jobbet med flere prosjekter innen landbruksbygg, forretningsbygg, lager- og logistikkbygg.

Ett system – mange forskjellige bygninger for lagring og logistikk

Vi kan tilby noe ekstra til alle våre kunder.

Uansett om du er byggherre eller entreprenør har vi mer enn bare et stålbygg å tilby.