Hvorfor skal du velge LLENTAB som leverandør av stålbygg?

Det er ikke bare ett svar på det spørsmålet. Fleksibilitet, pålitelighet og merverdi er tre svar som går igjen. God service, utholdenhet og høy kvalitet er tre andre. Hver kunde har ofte et unikt svar basert på sin opplevelse med Llentab og hvert prosjekt har sin egen historie. Likevel er det en ting som omfatter alle fordelene ved å velge Llentab som foretrukket leverandør av ditt neste stålbygg; vår prosess. Nedenfor finner du våre viktigste fordeler.

Du får en integrert prosess

Se mer ...

Alle prosjekter er basert på egenutviklet design, produksjon og montering

LLENTAB er et av få selskaper på markedet som kontrollerer hele tilvirkningsprosessen av stålbygg, fra første skisse basert på kundens idé til produksjon og ferdigstillelse av bygget, vi kan garantere kvalitet i hele prosessen.

Et gjennomtestet system fra Sverige

Se mer ...

Et gjennomtestet system fra Sverige

Røttene til LLENTABs stålbyggesystem finnes i Kungshamn, en by i Bohuslän-regionen på Sveriges vestkyst. Det lokale klimaet har formet LLENTAB helt siden begynnelsen i 1972. Solen skinner sterkt og ofte her, men når været snur er forandringen dramatisk. Det regner ikke bare trollkjerringer – regnet pisker deg fra alle sider. Sett saltvann til i blandingen, og det blir tydelig at lokalt klima har skapt en utfordring som LLENTAB bare måtte møte.

Erfaring fra mer enn 10.000 ferdige bygninger

Se mer ...

Erfaring fra mer enn 10.000 ferdige bygninger

Systemet har alltid lagt vekt på fleksibilitet og rimelig pris, og derfor er det en levedyktig løsning for små og mellomstore bedrifter. Beviset for systemets popularitet ligger i antallet ferdige haller, som nå overstiger 10.000 i Europa.

Enkle justeringer av systemet hvis nødvendig

Se mer ...

Enkel justering

For eksempel kan en hall med et uisolert skall forsynes med isolasjon på et senere tidspunkt, forstørret med tilleggsmoduler eller fordelt etter behov. Sist men ikke minst, LLENTABs stålbyggesystem gjør det mulig å demontere og reise en hall igjen på et annet sted.

Miljøkunnskap og samlede bygningskrav

Se mer ...

Miljøkunnskap

Eksempler inkluderer: potensielle korrosive egenskaper forbundet med gårdsdrift, farer forårsaket av dårlig vær som snø- eller vindbelastning, energieffektivitet på stedet etc.

Et sterkt selskap med stabil bakgrunn og servicefunksjoner

Se mer ...

Stabilt selskap

Mer enn 400 ansatte, tilstedeværelse i syv europeiske markeder, utviklet område på over 12.000.000 m2 i Europa.

100% resirkulerbarhet av stål og den tilhørende miljøpåvirkningen

Se mer ...

Miljøvennlig

Samlingen av stål for gjenvinning er perfekt organisert, og en stor andel av stålproduksjonen kommer fra skrapstål, og reduserer dermed miljøbelastningen.

Samarbeid med anerkjente selskaper i ulike bransjer

Se mer ...

Bygge partnerskap

LLENTAB har etablert partnerskap med ledende selskaper innen finans, forsikring, serviceavtaler mv. Formålet med partnerskapene er å gi kunden et bedre utgangspunkt i prosjektets forberedelses- og gjennomføringsfaser. Fordelene ligger i penge- og tidsbesparelser, redusert papirarbeid og andre fordeler, avhengig av partnerens muligheter.