Vi leverer mer enn bare et stålbygg

LLENTAB Group designer, produserer og markedsfører multifunksjonelle stålbygg for et bredt spekter av næringer og formål. LLENTAB-konseptet for stålbygg er anerkjent for sin effektive konstruksjon, høye kvalitet og tilpasningsevne til ulike behov og krav. Et fleksibelt valg for kunder med visjoner: de deler sin drøm med oss, vi virkeliggjør den med stål. Samarbeid med oss ​​i LLENTAB gir deg en rekke fordeler. Foruten alle våre ressurser og evner innen planlegging, produksjon og montering, kan vi spesialtilpasse våre bygninger. Alle deler av konstruksjonen er prefabrikkerte i våre moderne og effektive produksjonsenheter i Europa.

Historien går tilbake til 1972 og midt i begivenhetene står Lindblad-familien. De vakre omgivelsene til Bohuslän på den svenske vestkysten spiller også en ledende rolle. Det er miljøet og ånden som har formet oss til det vi er i dag. Verdier som kvalitet, tillit, fleksibilitet og engasjement kommer fra arven vår. Nå er de innebygd i hvert produkt vi leverer. Her forteller vi historien vår fra et lite byggefirma til et voksende internasjonalt konsern med datterselskaper i Norge, Polen, Tyskland, Tsjekkia, Slovakia og Ukraina. En gruppe der familien, de naturlige omgivelsene og miljøet til Bohuslän og stål utgjør hele forskjellen.

Det tøffe klimaet gir tøffere løsninger

Bohuslän er Sveriges vestligste provins. Fastlandet møter havet, og landskapet er steinete og barskt. Klimaet skifter fra varmt om sommeren til kjølig, vindfullt og vått om høsten, og kaldt og snøfullt om vinteren. Det er vakkert, men også tøft. Hvis du ønsker å utvikle kvalitet i stålkonstruksjoner, er det det beste klimaet du kan tenke deg. Miljøet her påvirker både oss og produktene våre. Etter vår mening har vi de beste testforholdene man kan forestille seg. Laget i Bohuslän, laget for livet.

Strategi

Vi forbedrer vår virksomhet og prosesser kontinuerlig. Hvis du har møtt oss, vet du at vi er et jordnært selskap. Et selskap fokusert på å få ting gjort. Vi går fremover – på vår egen måte. Vår strategi er så tydelig som vårt daglige arbeid er effektivt. Vi har motet til å sikte høyt og ydmykheten som trengs for å ta oss dit. Vi ønsker å bli markedsledere, og vet at det er vårt sterke produktkonsept og satsing på kvalitet, fleksibilitet og service som sørger for det.

Pålitelighet, tilgjengelighet, respekt og fleksibilitet er våre ledestjerner for bærekraftig utvikling

LLENTAB jobber for å være den åpenbare samarbeidspartneren for levering av stålbygg, takstoler og sandwichpaneler. Det vi gjør må skape verdier for våre kunder, eiere, leverandører og ansatte, og skal bidra til bærekraftig utvikling. Vårt selskapspolitikk er basert på de etiske retningslinjene, kjerneverdiene og ambisjonene for bærekraft som vi ønsker at selskapet skal ledes av.

Verdiene våre skal få oss til å drive forretning med langsiktighet, mens suksessen vår vil avhenge av evnene våre til å oppfylle kravene til kvalitet, sikkerhet og miljøprestasjoner når vi selger, planlegger, designer, produserer og leverer våre produkter og tjenester. Vi må være lydhøre overfor våre kunders ønsker og gjøre vårt beste for å finne hensiktsmessige løsninger basert på våre forutsetninger.