Slide background: LLENTAB for general contractors

LLENTAB for entreprenører

>>Entreprenører
Entreprenører

LLENTAB og entreprenøren deler det samme målet – en fornøyd kunde.

Derfor er LLENTAB alltid i stand til og villig til å finne en løsning som passer til begge parter – entreprenør og investor. Denne fleksibiliteten er mulig først og fremst takket være mennesker – LLENTAB blir alltid representert av svært kompetente medarbeidere som er i stand til å ta beslutninger. Dette er ikke bare et tomt løfte: En av selskapets hovedstyrker er våre tre sterke internavdelinger – salg, design og produksjon.

Den andre sterke hjørnestenen er LLENTABs troverdighet. Den sterke økonomiske bakgrunnen og dokumenterte kvalitetskontrollen kom ikke over natten – morselskapet i Sverige ble grunnlagt for over 40 år siden. I løpet av den tiden har mer enn 10.000 stålhaller for produksjon, lager, handel, kontor, sport, avfallshåndtering og fly blitt bygget i Europa. Klimaet i Kungshamn på Sveriges vestkyst, hvor selskapets historie startet og hvor hovedkvarteret har vært til i dag, gir den perfekte testlaben for LLENTAB haller – det sterke solskinnet med rikelig regn og saltvann fra havet tester motstandsdyktigheten til LLENTABs stålbygg.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at du er ok med dette, men du kan velge det bort hvis du ønsker. Personvernerklæring Aksepter