Personvernerklæring

Som controller er LLENTAB AB ansvarlig for behandling av personlig informasjon på www.llentab.no («Nettstedet») med hensyn til informasjon gitt til oss via undersøkelser og e-postmeldinger, inkludert masse-e-poster. For informasjon om hvordan du kontakter oss, vennligst se informasjon nedenfor eller besøk vår hjemmeside.

Hvilke personlige opplysninger samler vi inn?

Den eneste personlige informasjonen LLENTAB samler er dataene som leveres i forbindelse med ulike forespørsler, forespørsler om estimater, signering av avtaler, problemer knyttet til garantiansvar og distribusjon av markedsføringstekster og direkte markedsføring. Dataene som innhentes i dette tilfellet av LLENTAB inkluderer: navn, e-postadresse og bedriftsinformasjon. Detaljert begrunnelse for dette sammen med formålet med behandlingen av informasjonen vil bli gitt til deg når du blir bedt om å sende inn dine personlige opplysninger ved å fylle ut spørreskjemaer på nettsiden.

Legitime interesser

Legitimate interests of controller are using of personal informations for realization of distribution of marketing materials and realization of direct marketing.

Using (storage) time

Storage time of personal informations is necessary time for using personal informations for agreement’s reasons, maximum time is 15 years starting from the date of personal informations transfer.

Informasjonsbehandling

 • LLENTAB verner om personvernet ditt og det er viktig for oss at enhver behandling av informasjon er gjort riktig, i samsvar med gjeldende lover og på en måte som sørger for sikker og forsvarlig behandling. All behandling av dine personlige opplysninger utføres kun for de formål som er oppgitt når personlig informasjon ble samlet inn.
 • Hvis du vil vite hvilken personlig informasjon om deg LLENTAB gjør bruk av, har du rett til å be om tilgang til denne personlige informasjonen. Du har også rett til å be om korrigering av feil personlig informasjon eller sletting av opplysninger som ikke er nødvendig for å overholde avtaler eller forskriftskrav. Hvis du mener at LLENTABs behandling av dine personlige opplysninger er feil, har du rett til å be om begrenset behandling av informasjonen.
 • LLENTAB vil ikke utlevere dine personlige opplysninger til noen andre eller overføre det til noe land utenfor EU/EØS uten å gi deg tydelig informasjon om dette og, når det er relevant, ha gitt deg muligheten til å samtykke til slik overføring. For nyhetsbrev og andre generelle sendinger bruker vi teknologi som ikke viser e-postadressene til andre mottakere.
 • Hvis du har kommentarer til denne behandlingen av informasjon, hvis du vil utøve noen av dine rettigheter i henhold til ovenstående, eller hvis du vil kontakte oss av andre grunner, kan vi nås på denne adressen:
  LLENTAB AB
  Boks 104
  S-456 23 Kungshamn, Sverige
  Tel: +46 (0)523-79 099
  E-post: info@llentab.se
 • Du har også rett til å kontakte den svenske databeskyttelsesmyndigheten, som er tilsynsmyndighet for behandling av personlig informasjon, og presentere dine klager der. Kontaktinformasjon til den svenske databeskyttelsesmyndigheten er tilgjengelig på www.datainspektionen.se. Dette nettstedet gir også ytterligere informasjon om hvordan GDPR regulerer behandling av personlig informasjon i EU/EØS.

Diverse

LLENTAB kan når som helst oppdatere og endre personvernreglene. I dette tilfellet vil informasjon om endringer og eventuelle nye vilkår bli presentert på vår hjemmeside på: www.llentab.no

Regler for bruk av informasjonskapsler

Ved å bruke nettstedet vårt, samtykker du til nettstedet ved hjelp av informasjonskapsler. På denne siden kan du lese om hvordan vi bruker og administrerer informasjonskapsler.

Hva er en informasjonskapsel?

En informasjonskapsel er en liten tekstfil lagret på datamaskinen/nettbrettet/smarttelefonen. Informasjonskapsler kan inneholde tekst og tall, men de er ikke programmer, og de kan ikke samle inn informasjon om personen som bruker nettstedet, og heller ikke inneholder virus eller annen skadelig kode. Informasjonskapsler brukes til å lagre spesifikk informasjon i brukerens nettleser fra et nettsted for å gjøre det mulig for nettstedet å senere gjenkjenne brukeren eller laste brukerens informasjon. Eksempler på dette inkluderer innloggingsinformasjon, informasjon om tidligere besøk og hvilke deler av nettstedet nettstedet brukeren har besøkt.

Noen informasjonskapsler, såkalte Session Cookies, lagres bare under en nettlesingsøkt og vil bli slettet når nettleseren er stengt. Andre informasjonskapsler, kjent som vedvarende informasjonskapsler, lagres i en bestemt tidsperiode og slettes automatisk etter denne perioden.

Hvordan bruker vi informasjonskapsler?

Llentab bruker informasjonskapsler for å identifisere maskinvare, programvare og statistiske formål. Dette kan være informasjon om når du besøkte nettstedet, hvilken type nettleser du bruker, hvilke sider du besøker og varigheten av besøket ditt, om det er første gang du besøker nettstedet eller om du har besøkt oss før, og fra hvilken kilde du har nådd nettstedet (f.eks. hvilken søkemotor du brukte, eller hvilken kobling du fulgte).

Hvordan kan du fjerne informasjonskapsler?

Du kan slette informasjonskapsler via nettleserinnstillingene dine. Instruksjoner om hvordan du fjerner informasjonskapsler, er tilgjengelige i nettleserinnstillingene. Nedenfor er lenker til disse instruksjonene for de vanligste nettleserne:

Tilleggsinformasjon og klager

Hvis du har ytterligere spørsmål om hvordan nettstedet bruker informasjonskapsler, ønsker mer informasjon eller har kommentarer til nettstedets bruk av informasjonskapsler, vennligst kontakt oss på info@llentab.se