LLENTAB styrer sine byggherrer sikkert gjennom hele byggeprosessen, fra den første ideen til prosjektforberedelse, produksjon, montering og endelig godkjenning av bygningen.

LLENTAB kjenner behovene til sine byggherrer – det er derfor vi jobber som den ideelle veileder helt til godkjenning av den ferdige bygningen. Kundens forretningsområde eller størrelse spiller ingen rolle – LLENTABs systemstruktur har alltid lagt vekt på fleksible løsninger og gunstige priser. Det gjør det til en passende løsning for både store og små bedrifter. Fordelen er bygningens fleksibilitet, selv etter ferdigstillelse – hallen kan isoleres, forlenges eller deles på et senere tidspunkt. Mer enn ti tusen haller er bygget og det brede spekteret av bruksområder er selskapets styrke, sammen med kunnskapen om miljøet og kravene som knyttes til konstruksjonen.

Bortsett fra eget design, produksjon og montering, tilbyr LLENTAB et bredt nettverk av partneraktiviteter som gir investorer fordeler under utarbeidelsen av prosjektet og senere under implementeringen. LLENTAB har partnere innen finans, forsikring og konsulentselskaper.

CZ0501 Kolbenschmidt 09931