Vi presenterer LLENTAB

LLENTAB stålbygg – uendelige muligheter – fra design til montering – svensk perfeksjon i alle detaljer – kreativitet og funksjonalitet – tilpasset produksjon – rask levering – tilpasses til ethvert formål – overkommelig prising – mer enn 10.000 ferdige prosjekter – pålitelige relasjoner – pålitelig kundestøtte – dokumentert kvalitet i over 40 år – miljøvennlig – fra lager til representasjonsrom – LLENTAB bygger på dine ideer.

PSK Arena – LLENTAB ice hockey stadium

Hei, jeg er Jaroslav Obšut og jeg er fra Prešov. – Jeg er Róbert Pukalovič, en tidligere ishockeyspiller. – Hei, jeg er Michal Sersen og jeg har spilt ishockey siden jeg var fem. Og jeg er veldig glad for at Slovakia har begynt å bygge stadioner som denne i Prešov. Llentab har bygget disse vintersportstadionene over hele verden i flere år nå, og jeg er veldig glad for at de har satt Prešov på kartet sitt.

The course of the construction of warehouse hall CZ0757

Den 31. mai 2016 fullførte vi utvidelsen av et lager i landsbyen Háje [49°40’35.0″N 14°02’58.6″E]. Det er et isolert lager tilknyttet en eksisterende bygning. Hallen har en rektangulær form som måler 34.156 m x 156.988 m. Interiøret er delt av en brannmur. Bygningens indre, frie høyde er 8,3 m.

Detaljer om monteringen av LLENTAB bygninger

Videoer av produksjonen av LLENTAB bygninger