Fabrikker og produksjonsbygg er et av hovedbruksområdene for LLENTAB-systemet.

Produksjonsanlegg og produksjonsbygg er en svært viktig del av våre referanser. Vi har erfaring i produksjon av industribygg for ulike næringer (fra lett industri via spesialisert matproduksjon til tung industri). Den svært høye fleksibiliteten i teknologien vår gjør at vi kan møte selv de mest utfordrende krav (f.eks. implementering av ulike typer teknologi, kranbaner, store skyvedører, gulv, etc.).

Et vanlig eksempel er sammenkoblingen av produksjon med varebeholdning uten separat lager. Siden vi allerede har levert mer enn 2.500 produksjonsbygg i Europa, kan du søke gjennom tusenvis av produksjonsreferanser for å finne flere nær deg, eller du kan få inspirasjon fra andre eksisterende prosjekter.

Eksempler på bruken av produksjonsbygg

  • Møller, fabrikker

  • Industriell produksjonsbygg

  • Fabrikker for frossenmat

  • Behandling av tre og byggematerialer

  • Forlagsvirksomhet

  • Bygninger for møbelproduksjon

3000000+
m2 produksjonsbygg
50
års erfaring
3000+
ferdige produksjonsbygg
92
egne designere

Hvorfor bør du velge LLENTAB som leverandør av produksjonsanlegg eller fabrikkbygg?

LLENTAB er et av få selskaper på markedet som kontrollerer hele tilvirkningsprosessen av stålbygg, fra første skisse basert på kundens idé til produksjon og ferdigstillelse av bygget, vi kan garantere kvalitet i hele prosessen.

Røttene til LLENTABs stålbyggesystem finnes i Kungshamn, en by i Bohuslän-regionen på Sveriges vestkyst. Det lokale klimaet har formet LLENTAB helt siden begynnelsen i 1972. Solen skinner sterkt og ofte her, men når været snur er forandringen dramatisk. Det regner ikke bare trollkjerringer – regnet pisker deg fra alle sider. Sett saltvann til i blandingen, og det blir tydelig at lokalt klima har skapt en utfordring som LLENTAB bare måtte møte.

Systemet har alltid lagt vekt på fleksibilitet og rimelig pris, og derfor er det en levedyktig løsning for små og mellomstore bedrifter. Beviset for systemets popularitet ligger i antallet ferdige haller, som nå overstiger 10.000 i Europa.

For eksempel kan en hall med et uisolert skall forsynes med isolasjon på et senere tidspunkt, forstørret med tilleggsmoduler eller fordelt etter behov. Sist men ikke minst, LLENTABs stålbyggesystem gjør det mulig å demontere og reise en hall igjen på et annet sted.

Eksempler inkluderer: potensielle korrosive egenskaper forbundet med gårdsdrift, farer forårsaket av dårlig vær som snø- eller vindbelastning, energieffektivitet på stedet etc.

Mer enn 400 ansatte, tilstedeværelse i syv europeiske markeder, utviklet område på over 12.000.000 m2 i Europa.

Samlingen av stål for gjenvinning er perfekt organisert, og en stor andel av stålproduksjonen kommer fra skrapstål, og reduserer dermed miljøbelastningen.

LLENTAB har etablert partnerskap med ledende selskaper innen finans, forsikring, serviceavtaler mv. Formålet med partnerskapene er å gi kunden et bedre utgangspunkt i prosjektets forberedelses- og gjennomføringsfaser. Fordelene ligger i penge- og tidsbesparelser, redusert papirarbeid og andre fordeler, avhengig av partnerens muligheter.

Fordeler med LLENTAB stålbygg

Introducing LLENTAB steel buildings

Hvorfor er LLENTAB-kunder fornøyde, og hvorfor kommer de stadig tilbake til oss med sine byggebehov?

Vi er i stand til å kombinere krav til kvalitet, tidsfrister og priser. Vi lytter nøye til kundenes behov, gjennom hele den standardiserte 10-trinns prosessen for å virkeliggjøre handelsbyggene deres, det vil si fra første møte til endelige overlevering av ferdig bygning. Videre er ikke overleveringen av bygningen slutten på samarbeidet. Alle prosjekter holdes i vår database for alltid. Dermed kan vi reagere raskt når kundene senere ønsker å isolere bygningen eller bygge en forlengelse. Med mer enn 10.000 fullførte prosjekter, vet vi at flere behov sikkert vil melde seg.

Målet vårt er ikke bare å bygge gode, langsiktige kundeforhold, men også miljøvennlig produksjon og praksis. I tillegg til en personlig tilnærming er grunnlaget for suksessen vår et gjennomtenkt, effektivt og fleksibelt byggesystem. Er du interessert i detaljer, vennligst se teknisk informasjon og våre konstruksjons- og monteringsvideoer. Vi designer en effektiv byggekonstruksjon for lageranlegg og anbefaler vegg- og takbekledning. Vi er i stand til å oppfylle alle kundens krav til lagerbygg. Sjekk tilbakemeldingene fra våre fornøyde kunder!

Tilbakemelding fra kunde etter mange års samarbeid

«Jeg var overrasket over at alt passet med nøyaktighet på en millimeter i et stålbygg som var 80 meter langt og 20 meter bredt, hvor hvert eneste element er kuttet og perforert i produksjonsfasen – det er i hvert fall det min kollega sa. Det var vanskelig for meg å tro det, for jeg visste av egen erfaring at med slike strukturer er noen ganger en liten feil nok til å skape en kjedereaksjon av problemer. Bygningen ble reist på to uker, noe som også var en svært viktig faktor for meg. Selvfølgelig vurderte vi også tilbud fra andre selskaper som spesialiserer seg på stål- og murbygninger; LLENTABs tilbud var imidlertid det mest kostnadseffektive og hadde den korteste tidsplanen. Jeg tror ikke det ville gitt noen mening å teste et annet selskap.»

Adam Wieżel, owner

Møt teamet –  Vi har et solid team som er spesialisert i produksjonsbygg. Teamet består av våre egne prosjektutviklere, designere, konstruktører og prosjektledere.

Elin Hagen Johnsen, Marked –og prosjektstøtte

Elin Hagen Johnsen ble ansatt i LLENTAB august 2020 på bakgrunn av sin sivilingeniørutdannelse ved NTNU. Hun jobber hovedsakelig med salg/prosjektutvikling innen produksjonsbygg, lager -og logistikkbygg og handelsbygg, samtidig som hun har ansvaret for markedsføringen av LLENTAB AS.

Jostein Rødland, Prosjektleder LLENTAB

Jostein Rødland begynte i LLENTAB som prosjektstøtte november 2021 før han i 2022 ble prosjektleder. Han har ledererfaring fra tidligere, en bachelor i Fornybar energi og master i Climate change management fra Universitetet på Vestlandet. Jostein jobber i dag med flere spennende prosjekter innen produksjonsbygg og idrettshaller.

Ett system – mange forskjellige bygninger for produksjon

Vi kan tilby noe ekstra til alle våre kunder.

Uansett om du er byggherre eller entreprenør har vi mer enn bare et stålbygg å tilby.