Fabrikker og produksjonsbygg er et av hovedbruksområdene for LLENTAB-systemet.

Produksjonsanlegg og produksjonsbygg er en svært viktig del av våre referanser. Vi har erfaring i produksjon av industribygg for ulike næringer (fra lett industri via spesialisert matproduksjon til tung industri). Den svært høye fleksibiliteten i teknologien vår gjør at vi kan møte selv de mest utfordrende krav (f.eks. implementering av ulike typer teknologi, kranbaner, store skyvedører, gulv, etc.).

Et vanlig eksempel er sammenkoblingen av produksjon med varebeholdning uten separat lager. Siden vi allerede har levert mer enn 2.500 produksjonsbygg i Europa, kan du søke gjennom tusenvis av produksjonsreferanser for å finne flere nær deg, eller du kan få inspirasjon fra andre eksisterende prosjekter.

Eksempler på bruken av produksjonsbygg

  • Møller, fabrikker

  • Industriell produksjonsbygg

  • Fabrikker for frossenmat

  • Behandling av tre og byggematerialer

  • Forlagsvirksomhet

  • Bygninger for møbelproduksjon

3000000+
m2 produksjonsbygg
50
års erfaring
3000+
ferdige produksjonsbygg
92
egne designere

Hvorfor bør du velge LLENTAB som leverandør av produksjonsanlegg eller fabrikkbygg?

LLENTAB er et av få selskaper på markedet som kontrollerer hele tilvirkningsprosessen av stålbygg, fra første skisse basert på kundens idé til produksjon og ferdigstillelse av bygget, vi kan garantere kvalitet i hele prosessen.

Røttene til LLENTABs stålbyggesystem finnes i Kungshamn, en by i Bohuslän-regionen på Sveriges vestkyst. Det lokale klimaet har formet LLENTAB helt siden begynnelsen i 1972. Solen skinner sterkt og ofte her, men når været snur er forandringen dramatisk. Det regner ikke bare trollkjerringer – regnet pisker deg fra alle sider. Sett saltvann til i blandingen, og det blir tydelig at lokalt klima har skapt en utfordring som LLENTAB bare måtte møte.

Systemet har alltid lagt vekt på fleksibilitet og rimelig pris, og derfor er det en levedyktig løsning for små og mellomstore bedrifter. Beviset for systemets popularitet ligger i antallet ferdige haller, som nå overstiger 10.000 i Europa.

For eksempel kan en hall med et uisolert skall forsynes med isolasjon på et senere tidspunkt, forstørret med tilleggsmoduler eller fordelt etter behov. Sist men ikke minst, LLENTABs stålbyggesystem gjør det mulig å demontere og reise en hall igjen på et annet sted.

Eksempler inkluderer: potensielle korrosive egenskaper forbundet med gårdsdrift, farer forårsaket av dårlig vær som snø- eller vindbelastning, energieffektivitet på stedet etc.

Mer enn 400 ansatte, tilstedeværelse i syv europeiske markeder, utviklet område på over 12.000.000 m2 i Europa.

Samlingen av stål for gjenvinning er perfekt organisert, og en stor andel av stålproduksjonen kommer fra skrapstål, og reduserer dermed miljøbelastningen.