Å ta svenske stålbygg til Europa

LLENTAB er en sterk aktør i det internasjonale markedet og er for tiden representert i syv europeiske land. LLENTAB opererer i Sverige, Norge, Tyskland, Polen, Tsjekkia, Slovakia og Ukraina. Morselskapet LLENTAB AB (www.llentab.se) har sitt hovedkontor i Kungshamn i Sverige. Alle våre datterselskaper presentert her er en del av familien LLENTAB og deler de samme verdiene. Vi arbeider alle mot et felles mål: Å være kundens førstevalg i alle markedene der vi er representert.

Sverige

LLENTAB AB, Sverige

Morselskapet LLENTAB AB har sitt hovedkvarter i Kungshamn i Sverige.
www.llentab.se

LLENTAB AS, Norge

Norge

LLENTAB AS, Norge

Et datterselskap ble etablert i Norge i 1987. Rosenholm Campus i Nordre Follo.

Polen

LLENTABHALLEN, Polen

LLENTAB i Polen ble grunnlagt i 1992 og tilbyr salg, design og montering. Sentralkontoret og en fabrikk med fullautomatisert produksjonslinje for galvaniserte stålkonstruksjoner ligger i Gdansk. Foruten kontoret i Gdansk består LLENTAB Polen av 15 salgskontorer spredt over hele landet.
www.llentab.pl

Tsjekkia

LLENTAB, Tsjekkia

LLENTAB ble etablert i Tsjekkia i 1996. Sentralkontoret ligger i Praha og tilbyr salg, design og montering. Vår egen produksjonslinje ligger også i Praha. I løpet av tiden vi har vært til stede på det tsjekkiske markedet, har LLENTAB levert mer enn 1.000 stålbygg.
www.llentab.cz

Tyskland

LLENTAB Tyskland

Det tyske datterselskapet ble grunnlagt i 1994 med salgskontor i Berlin. LLENTAB Tyskland tilbyr salg, design og montering.
www.llentab.de

Slovakia

LLENTAB Slovakia

I 2006 ble det åpnet et salgskontor i Bratislava, som to år senere ble et datterselskap. Dette gjør LLENTAB Slovakia til det yngste datterselskapet i LLENTAB-familien. Hovedkontoret, med et salgs- og monteringsteam, ligger i Bratislava.
www.llentab.sk

Ukraina

LLENTAB Ukraina

Et LLENTAB salgskontor ble åpnet i Ukraina i 2003. I 2006 ble det et datterselskap. Hovedkontoret ligger i Kiev-regionen og tilbyr salg, design og montering.
www.llentab.ua