“Vi har fullført over 10 000 bygninger. Vi er med i prosjektet fra planstadiet – via effektivt design, produksjon og bygging – til vedlikehold av bygningen.

“Selv om vi har ett system, er bygningene svært varierte og kan brukes til mange formål, inkludert uisolerte lagerbygg, produksjonsbygninger, effektive kontorbygg og representative butikk- og utstillingslokaler.”

“Vi bygger bygg med et areal fra 800 m2 til over 60.000 m2, inkludert idrettshaller og hangarer. LLENTAB Group har bygd over 10.000 bygninger.”

10000+
ferdige bygninger
50
års erfaring
420
ansatte
92
egne designere
Lagerbygg, logistikkbygg i stål for Sjøhaug Bygg Lofoten

Logistikk- og lagerbygg

Lagerbygg, logistikkbygg i stål for Sjøhaug Bygg Lofoten

Produksjonsbygg i stål for Westcon Yards

Produksjonsbygg

Produksjonsbygg i stål for Westcon Yards
Detaljhandelbygg i stål for Levikness

Detaljhandel og kjøpesentere

Detaljhandelbygg i stål for Levikness
Stålbygg for landbasert oppdrettsanlegg

Landbaserte oppdrettsanlegg

Stålbygg for landbasert oppdrettsanlegg

Hvorfor skal du velge LLENTAB som leverandør av stålbygg?

LLENTAB er et av få selskaper på markedet som kontrollerer hele tilvirkningsprosessen av stålbygg, fra første skisse basert på kundens ide til produksjon og ferdigstillelse av bygget, vi kan garantere kvalitet i hele prosessen.

Røttene til LLENTABs stålbyggesystem finnes i Kungshamn, en by i Bohuslän-regionen på Sveriges vestkyst. Det lokale klimaet har formet LLENTAB helt siden begynnelsen i 1972. Solen skinner sterkt og ofte her, men når været snur er forandringen dramatisk. Det regner ikke bare trollkjerringer – regnet pisker deg fra alle sider. Sett saltvann til i blandingen, og det blir tydelig at lokalt klima har skapt en utfordring som LLENTAB bare måtte møte.