LIKE FLEKSIBEL SOM VÆRET VI BYGGER ETTER DINE BEHOV

LLENTAB har levert mer enn 300 maskinhaller i vårt europeiske marked. Maskinhallene vi bygger i dag er tre til fem ganger så store som hallene vi bygde på 1980-tallet. Dette gjenspeiler holdningen til det moderne samfunnet: Det er bedre å ha rom å vokse inn i ved å investere i en maskinhall fra LLENTAB.

LLENTAB-konseptet kan enkelt tilpasses alt fra enkle til store og svært komplekse maskinhaller. Vi har kompetansen og erfaringen fra flere andre bransjer til å tenke lenger enn morgendagen. Konstruksjonen i en LLENTAB hall er i utgangspunktet identisk i alt vi bygger, men eksteriør og interiør kan få hallen din til å se ut og fungere akkurat slik du ønsker. På nettsiden vår kan du bla igjennom referanseprosjekter og finne maskinhaller i alle våre europeiske markeder, og du kan hente inspirasjon fra andre typer bygninger. Du kan også kontakte oss direkte ​​får å fortelle oss hvilken plass og bruksområde du behøver, og la oss komme med en velprøvd og kostnadseffektiv løsning.

machine hall

5 GODE GRUNNER TIL Å VELGE EN MASKINHALL FRA LLENTAB

1. DEKKER STORE OMRÅDER EFFEKTIVT

Med praktisk talt ingen begrensninger i høyden og med en rammekonstruksjon som muliggjør et fritt spenn på opptil mer enn 80 meter, har du svært få begrensninger i hvordan du designer din LLENTAB hall.

2. LETT Å TILPASSE

En LLENTAB hall kan være et uisolert regnskjul og det kan være en bygning for en gründers hverdag.

3. EN INVESTERING FOR FREMTIDEN

De første maskinhallene vi bygde på 70- og 80-tallet står fremdeles. Forbedringer over tid gir ytterligere garantier for at en hall blir stående over tid. LLENTAB har også vist at vi er en pålitelig og solid partner som du kan stole på når vi gir råd og tjenester.

4. TESTET OG ETABLERT

Løsningene som kreves for en bestemt type maskinhall er sannsynligvis etablert og evaluert i et tidligere prosjekt.

5. OVERLEGEN TJENESTE FØR/ETTER SALG

Vi har troen på sterke relasjoner, derfor streber vi alltid etter å gi våre kunder god service både før og etter at prosjektet er ferdigstilt. Våre LLENTAB haller er mer enn stålbygg, og de fører til relasjoner som ofte resulterer i en andre og kanskje til og med en tredje hall.

BYGGER FOR VIRKSOMHETER AV ALLE TYPER

SAMARBEID SOM BLIR TIL VARIGE RELASJONER

machine hall
machine hall