MED EN LLENTAB HALL HAR DU GRUNNLAG TIL Å FØLGE ENDRINGER, TRENDER OG DESIGN

MED EN LLENTAB HALL HAR DU GRUNNLAG TIL Å FØLGE ENDRINGER, TRENDER OG DESIGN
Fra den største til den minste: Hver butikk eller utsalgssted er en fysisk inntekt der hver detalj og hver kvadratmeter kan optimaliseres. Dette vet vi, for vi har bygget mange LLENTAB haller i vår tid. De åpenbare grunnene til å velge en stålhall fra LLENTAB er fleksibiliteten, den raske prosessen, spennvidden og store rom med overlegen design, du kan la fantasien vandre fritt for hvordan hallen skal se ut. Ikke bare eksteriøret er fleksibelt, interiøret kan også designes etter ønske for å skape en god salgsatmosfære. Med en LLENTAB hall har du grunnlaget for å følge endringer, trender og design for fremtiden.

Alle stålhallene fra LLENTAB er basert på de samme prinsippene, men det mulig å lage en unik og spesialtilpasset hall for dine behov. I tilfelle du ønsker et eksklusivt salgskonsept, leverer vi eksklusivt. Hvis du foretrekker grunnleggende funksjonalitet og lave driftskostnader per kvadratmeter, får du dette. Det er en god investering å bruke tid og ha ambisjoner om å skape det perfekte eksteriøret til din LLENTAB hall. Da får du en bygning som skiller seg ut i størrelse eller med et tiltalende design. Interiøret kan alltid enkelt modifiseres og endres. Det er som å kjøpe et hus, interiøret endrer seg mer over tid sammenlignet med husets eksteriør.

5 gode grunner til å velge et næringsbygg fra LLENTAB

1. PROSJEKTKOMPETANSE OG STORT NETTVERK TIL DIN DISPONERING

Vi har flere enn 90 konstruktører i vår organisasjon, de har alle lang erfaring og forståelse av konstruksjon og design for optimal flyt og effektivitet. Vi har også et godt etablert nettverk av leverandører av komponenter som vi ikke produserer selv.

2. ETABLER MERKEVARET DITT

Vi blir ofte møtt med spesifikke forespørsler. Siden vi kontrollerer hele produksjonsprosessen, er det lettere for oss å møte det unike designet som ønskes. Det er ikke uvanlig at det bygges næringsbygg som enkelt skal kunne identifiseres på avstand.

3. TESTET OG ETABLERT

Skulle et næringsbygg kreve en spesifikk løsning, er det høyst sannsynlig at det allerede er testet og evaluert i ett av våre tidligere prosjekter.

4. MER ENN 1000 REFERANSER

Vi hjelper deg gjerne med å komme i kontakt med en eller flere kunder som vi har samarbeidet med tidligere, i prosjekter som ligner prosjektet ditt. LLENTAB har levert mer enn 1 500 000 m2 stålhaller frem til i dag.

5. MER ENN STÅLBYGG

Det å ta ansvar slutter ikke med at du får nøklene til din nye LLENTAB hall og åpner butikken. Byggene vi leverer er MER ENN STÅLBYGG, det er relasjoner og prosjekter som ofte fører til nye prosjekter. Tidligere kunder kommer ofte tilbake og ønsker å bygge hall nummer to, eller til og med en tredje hall.

BYGG FOR VIRKSOMHETER AV ALLE TYPER

SAMARBEID SOM GJØRES TIL VARIGE FORHOLD

Jan Magne Finkenhoff Bye

“LLENTAB setter alltid kundens behov først. Hvis kunden har spesifikke ønsker om fasade eller interiør så finner vi alltid løsninger som er tilpasset kundens behov og som er økonomisk forsvarlig ut i fra kundens budsjett. ” Jan Magne Finkenhoff Bye Prosjektutvikler, LLENTAB