DET ER ENKELT: VI BYGGER. DU PRODUSERER

Et fleksibelt byggesystem muliggjør lange spenn, slik at du kan planlegge produksjonsflyten uten å måtte ta hensyn til søyler. Stålkonstruksjonen kan enkelt integreres med traverskraner og andre installasjoner. LLENTAB er også det optimale valget dersom produksjonslinjer skal flyttes på et senere tidspunkt, og hvis bygget skal ombygges eller utvides. I tillegg til tilrettelagte forhold for produksjon rommer en LLENTAB hall lager og kontorer, og både interiøret og eksteriøret kan tilpasses etter dine ønsker.

Fabrikker, matproduksjon, trykkerier, kjemisk industri, møbelprodusenter, energianlegg, trelast og byggematerialer: På www.llentab.no kan du søke i vår referansedatabase og finne produksjonshaller i alle våre europeiske markeder. Du finner garantert en referanse som har likhetstrekk med den hallen du planlegger å bygge.

5 GRUNNER TIL Å VELGE EN PRODUKSJONSHALL FRA LLENTAB

1. OPTIMALISERING GJENNOM DESIGN

Vi har inhouse designere, alle med bred erfaring og stor forståelse for hvordan konstruksjonen kan optimaliseres med hensyn til flyt og effektivitet.

2. HALLEN KAN TILPASSES DINE BEHOV

Mulighetene for å tilpasse hallen er der helt fra starten. Konstruksjonen er et byggesett, og montering med skrudde forbindelser tillater raske og fleksible modifikasjoner sammenlignet med tradisjonelle sveisede konstruksjoner.

3. TESTET OG EVALUERT

Skulle produksjonshallen kreve en spesifikk løsning er det høyst sannsynlig at den allerede er testet og evaluert i et av våre tidligere prosjekter.

4. MER ENN 3 000 REFERANSER

Vi hjelper deg gjerne med å komme i kontakt med relevante kunder som vi har levert produksjonshaller til. Fram til i dag står vi for mer enn 3 millioner m² produksjonsareal.

5. OVERLEGEN SERVICE FØR OG ETTER SALG

Vi vet at kundene våre setter pris på god service både før og etter at produksjonshallen er ferdig. Vi leverer mer enn stålhaller – vi skaper relasjoner som resulterer i flere haller.

VI BYGGER FOR VIRKSOMHETER I ULIKE STØRRELSER

SAMARBEID SOM BLIR TIL VARIGE RELASJONER