01 KONSEPTET

Historier om fremgang har ofte upretensiøse begynnelser. På Sveriges vestkyst slet det saltmettede regnet og vinden på bygninger og utstyr som ble lagret utendørs. Det var et behov for slitesterke og rasjonelle løsninger for vern av verdier. I 1972 tok en lokal entreprenør på seg oppgaven og LLENTABHALLEN ble født.

LLENTAB leverer mer enn stålhaller. LLENTAB skaper rommet der drømmer og visjoner blir realiserte. Det beste med vårt konsept er allsidigheten som muliggjør at en stålhall fra LLENTAB kan bli nesten hva som helst: En produksjonshall eller et kjøpesenter, kontor eller lagerbygg.

Over 50 år med konstant bygging og utvikling har gjort oss gode på det vi holder på med og gitt oss muligheten til å identifisere faktorene som skiller oss fra andre aktører i markedet.

LLENTAB Historie – Klikk her for mer LLENTAB historie

02 PROSESSEN

Det kommer stål med høy styrke til vårt produksjonsanlegg. Ut kommer profiler og komponenter som kommer til å bli grunnlaget for din virksomhet. Hver del dimensjoneres, tilpasses og kontrolleres kun for bygget ditt.

Men LLENTAB prosessen starter lenge før stålet blir produsert. Våre egne designere og prosjektutviklere driver aktivt prosessen fremover sammen med kunden. De finner smarte løsninger ut i fra krav og behov, utarbeider arbeidstegninger og nødvendige dokumenter.

Når kontrakten er signert begynner en detaljert konstruksjonsplanlegging, og fra dette tidspunktet kan vi som regel levere en stålhall i løpet av fire månader.

LLENTAB Prosessen – Klikk her for å lese 10 trinn til ferdig stålbygg

03 MENNESKENE

LLENTAB har mer enn 400 dedikerte medarbeidere. Den typiske medarbeideren er en hengiven person med høy yrkeskompetanse. De fleste arbeider enten med utforming, produksjon eller montering. LLENTAB søker konstant etter representanter med høy kompetanse innen konseptet vårt og til bygge -og anleggsbransjen generelt.

Opplev LLENTAB

Hos oss får du arbeide med et velkjent produkt av høy kvalitet. Du får arbeide praktisk og finne løsninger i en spennende atmosfære, i en voksende europeisk organisasjon. Vi tilbyr et vennlig arbeidsmiljø der medarbeidere bryr seg om hverandre og en hjelpende hånd alltid finnes. Lik som våre produkter er vårt syn på arbeidslivet langsiktig. Vi er en stabil virksomhet, en

LLENTAB søker alltid dyktige medarbeidere – Klikk her for å lese mer om LLENTAB

Lager

Vi bygger etter ditt behov -du lagrer.

Produksjon

Vi bygger etter ditt behov – du produserer.

Landbruk

Vi bygger etter ditt behov – du dyrker.

Handel

Vi bygger etter ditt behov – du selger.

04 SEGMENTER

Hvilke opplevelser kan du få i en LLENTAB hall? Tja, nesten hva som helst. Du kan produsere alt fra redskaper til mat, lagre eller selge produktene. Senere kan du administrere hele prosessen. Bruksområdene for en LLENTAB hall er ubegrensede, men vi kan peke ut fem bruksområder.

LLENTAB Segmenter – Klikk her for å lese mer om våre stålbygg

05 REFERANSER

Hvert år bestemmer ca. 400 personer seg for å investere i en LLENTAB hall. Flere av de gjør det for andre, tredje eller fjerde gang. Etter å ha opplevd fordelene og enkelheten i å jobbe sammen med oss er de fleste tilbøyelige komme tillbake. Vi har troen på at et godt samarbeid kan bli til en varig relasjon.

LLENTAB Referanser– Klikk her for å se LLENTAB referanser

GL-Bygg sitt bekjentskap med LLENTAB kom i stand i forbindelse med byggingen av Svaberget Smolt AS. I dette prosjektet har LLENTAB vært en underleverandør til GL-Bygg, og i ettertid ser vi tilbake på et meget godt samarbeid. Samarbeidet har nå utviklet seg videre, og vi ser for oss å kunne være partnere i fremtidige prosjekter innenfor blå sektor, men også innenfor andre prosjekter hvor stålbygg skal benyttes. Vi oppfatter LLENTAB som en seriøs aktør, og som leverer på kvalitet, tid og pris.

Arne Magne Galguften/Daglig leder, GL-Bygg AS