01 KONSEPTET

Historier om fremgang har ofte upretensiøse begynnelser. På Sveriges vestkyst slet det saltmettede regnet og vinden på bygninger og utstyr som ble lagret utendørs. Det var et behov for slitesterke og rasjonelle løsninger for vern av verdier. I 1972 tok en lokal entreprenør på seg oppgaven og LLENTABHALLEN ble født.

LLENTAB leverer mer enn stålhaller. LLENTAB skaper rommet der drømmer og visjoner blir realiserte. Det beste med vårt konsept er allsidigheten som muliggjør at en stålhall fra LLENTAB kan bli nesten hva som helst: En produksjonshall eller et kjøpesenter, et kontorbygg eller et lagerbygg.

Nesten 50 års konstant bygging og utvikling har gjort at vi er gode på det vi holder på med og har gitt oss muligheten til å identifisere faktorene som skiller oss fra andre aktører i markedet.

LLENTAB Historie – Klikk her for mer LLENTAB historie

02 PROSESSEN

Det kommer inn stål med høy styrke til vårt produksjonsanlegg. Ut kommer profiler og komponenter som kommer til å bli grunnlaget for din virksomhet. Hver del dimensjoneres, tilpasses og kontrolleres kun for din bygning.

Men LLENTAB prosessen starter lenge før produksjonsprosessen. Våre egne designere og prosjektutviklere driver aktivt prosessen fremover sammen med kunden for å kunne finne smarte løsninger ut i fra krav og behov, utarbeide arbeidstegninger og nødvendige dokumenter.

Når kontrakten er underskrevet begynner en detaljert konstruksjonsplanlegging, og fra dette tidspunktet kan vi vanligvis levere en stålhall i løpet av fire månader.

LLENTAB Prosessen – Klikk her for å lese 10 trinn til ferdig stålbygg

03 MENNESKENE

LLENTAB har mer enn 400 dedikerte medarbeidere. Den typiske medarbeideren i er en hengiven person med høy yrkeskompetanse. De fleste arbeider enten med utforming, produksjon eller montering, og LLENTAB søker konstant etter representanter med høy kompetanse innen vårt konsept, vår prosess og til bygg -og anleggsbransjen generelt.

Opplev LLENTAB

Hos oss får du arbeide med et velkjent produkt av høy kvalitet. Du får arbeide praktisk og finne løsninger i en spennende atmosfære, i en voksende europeisk organisasjon. Vi tilbyr et vennlig arbeidsmiljø der medarbeidere bryr seg om hverandre og en hjelpende hånd alltid finnes. Lik som våre produkter er vårt syn på arbeidslivet langsiktig. Vi er en stabil virksomhet, en plass der mennesker blir værende. Vi kaller dette LLENTAB ånden – vennlig, langsiktig og trygg.

LLENTAB søker alltid dyktige medarbeidere – Klikk her for å lese mer om LLENTAB

Lager

Vi bygger etter ditt behov -du lagrer.

Produksjon

Vi bygger etter ditt behov – du produserer.

Landbruk

Vi bygger etter ditt behov – du dyrker.

Handel

Vi bygger etter ditt behov – du selger.

04 SEGMENTER

Hvilke opplevelser kan du få i en stålhall fra LLENTAB? Tja, nesten hva som helst. Du kan produsere alt fra redskaper til mat og lagre eller selge produktene. Senere kan du administrere hele prosessen. De mulige bruksområdene for en LLENTAB hall er ubegrensede, men vi kan peke ut fem bruksområder.

LLENTAB Segmenter – Klikk her for å lese mer om våre stålbygg

05 REFERANSER

Hvert år bestemmer ca. 400 personer ser for å investere i en stålhall fra LLENTAB. Flere av de gjør det for andre, tredje eller fjerde gangen. Etter å ha opplevd fordelene og enkelheten i å jobbe sammen med oss er de fleste tilbøyelige for å komme tillbake. Vi tror at et godt samarbeid kan bli til en varig relasjon.

LLENTAB Referanser– Klikk her for å se LLENTAB referanser

GL-Bygg sitt bekjentskap med LLENTAB kom i stand i forbindelse med byggingen av Svaberget Smolt AS. I dette prosjektet har LLENTAB vært en underleverandør til GL-Bygg, og i ettertid ser vi tilbake på et meget godt samarbeid. Samarbeidet har nå utviklet seg videre, og vi ser for oss å kunne være partnere i fremtidige prosjekter innenfor blå sektor, men også innenfor andre prosjekter hvor stålbygg skal benyttes. Vi oppfatter LLENTAB som en seriøs aktør, og som leverer på kvalitet, tid og pris.

Arne Magne Galguften/Daglig leder, GL-Bygg AS