Christian overtar som administrerende direktør i januar 2023 og erstatter Stefan Eklund som går av med pensjon etter 5 år i selskapet. Stefan har gjort en meget god jobb med å styrke LLENTAB til å bli en av de største hallkonstruksjon selskapene i de landene hvor selskapet opererer.

Christian kommer nylig fra Plannja AB, hvor han hadde rollen som Porteføljeforvalter. Christian har bred erfaring innen virksomhetsledelse og har blant annet vært administrerende direktør i Lindab Profil AB. Han har hatt flere ledende stillinger hvor fokuset har vært på forretningsutvikling og lønnsomhetsforbedringer.

 «Vi er glade for å kunne ønske Christian velkommen til selskapet. Han har en bred lederbakgrunn og har meget god kunnskap om bransjen LLENATAB er i.» Sier Lars Fredin, styreleder i Llentab Group AB

Mange takk rettes til Stefan for utmerket innsats, og Christian ønskes nå velkommen til sin nye stilling i Llentab Group AB.

For mer informasjon, vennligst kontakt:
Lars Fredin
Styreleder i Llentab Group AB
Konsernsjef i Dacke Industri
Telefon: +46 76 770 7100
lars.fredin@dackeindustri.se

«LLENTAB er et meget anerkjent selskap som jeg har fulgt i mange år. Selskapet har et godt rykte og lager kvalitetsprodukter som det settes stor pris på. Det er en sterk bedriftskultur som det vil være interessant å bli kjent med og bli en del av. Jeg ser også veldig frem til å jobbe med alle involverte, erfarne og kompetente medarbeidere i Sverige, Norge, Tsjekkia, Slovakia, Polen og Ukraina.»

Christian Svensson, utnevnt til ny konsernsjef